BBW söker äventyrlig knullkompis

BBW soker knullkompisJag skulle beskriva mig som en mjuk och feminin (barnfri) BBW singeltjej med ett konstant flöde av syndiga tankar och hög sexdrift.

För tillfället söker jag öppensinnade sexpartners, men jag är inte ute efter one night stands, livspartners eller opersonliga kk-relationer. Kvalitet går före kvantitet. Med kvalitet menar jag personer som vill utforska kinky sex men som också vill göra annat, t.ex. gå på bdsm-events, utflykter, weekendresor, middagar, långpromenader (kanske med busiga inslag) m.m. Jag ser gärna att det utvecklas till en långsiktig intim sexuell och vänskaplig relation. Självklart är jag okej med att mina sexpartners träffar andra.

Jag har ett bdsm-intresse och är switch men är för tillfället mest intresserad av att utforska min dominanta sida med kinks som exempelvis ass worship, cbt och cuckold. Dock kan jag klart tänka mig utforska andra kinks, eller riktigt bra ”vaniljsex”. Inget är skrivet i sten.

Jag är binyfiken men dras huvudsakligen till män av en viss typ. Män som är initiativtagande, välklädda, trygga i sig själva, intelligenta och utmanar mig intellektuellt. Plus i kanten är någon som gillar gammaldags uppvaktning och bär kostym.

För att fånga mitt intresse förväntar jag mig ett välskrivet meddelande, att du själv föredrar träffar irl och inte evigt chattande. Dröjer det för lång tid till att vi träffas tappar jag intresset, ses helst så snart som möjligt! En viktig praktisk detalj är att du har någon plats att ses på eftersom jag inte bor ensam. Bilsex är jag helt ointresserad av. Sexet ska vara på bekväm plats och få ta sin tid.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.