Bli knullad av min man

Bli knullad ikvällMed tanke på att jag just nu befinner mig i ett läge då jag har väldigt lite sexuell lust så tänkte jag överraska min man som är väldigt sugen. Vi söker alltså en tjej som kan tänka sig att bli knullad av min man med mig som åskådare då jag njuter av att se honom njuta. Gärna någon som inte är äldre än 35år.

Upplägget är enkelt, vi ses någonstans inne i stan, en middag eller några glas i en bar. Klickar det så följer du med oss hem eller så kör vi på hotell beroende på vilket som känns bäst för dig. Han fyller år om 2v så det vore en väldigt trevlig present. Hör av dig så diskuterar vi upplägget, det är mestadels jag (kvinnan) som är inne här så risken att han ser detta är minimal.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.