Bli ordentligt knullad i veckan

Vill Bli ordentligt knullad

Är i enormt behov av att bli ordentligt knullad, du ska kunna hantera kvinnokroppen och vara uthållig. Bita på mina bröstvårtor, dra mig i håret och smiska mig när du knullar mig. Du ska ha dina fingrar i mig när du slickar mig, du ska smeka min fitta när du knullar mig. Ta med en flaska bubbel, så tar jag på mig precis vad du vill. Och just det, ingen suger som jag 😉

Skriv inte bara ”hej” kom med ett konkret förslag. OCH ja, utseende är viktigt för mig! Självklart använder du skydd.

Liten, söt och kurvig kvinna med kaxigt yttre. Pga. mitt yttre så tror jag att jag kan misstas för att ha ett stort självförtroende när jag i själva verket är ganska blyg och lättgenerad i en stilig mans sällskap. Med det sagt så har jag god självkänsla och tycker om vem jag är som person.

Jag söker en man som gillar sex och tycker att det är viktigt i en relation. Kanske märkligt att leta efter det här, men varför inte? Om det sedan blir ett glas vin och goda skratt så är det underbart det också.

Du som skriver är;

* Singel!
* Bor i eller nära Göteborg
* 25-45 år (respektera snälla)
* Manlig till sätt och utseende
* Mån om ditt utseende, gärna vältränad.
* Charmig och godhjärtad

Bli medlem och svara på sexannonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *