En tjej för tjejsex?

En tjej for tjejsex

Hejsan! Jag letar efter en tjej 30+ för tjejsex, min man ska också vara med men du bestämmer om han ska bara titta eller om du vill ha sex med honom. Det är absolut inget krav att du ska ha sex med honom. Jag är 1.62 lång, väger ca 63, mörkt och lockigt hår, b-c kupa, bruna mörka ögon, 37 år.

Min man är 1.73, väger ca 70 vältränad, mörkt hårt, mörka bruna ögon och är 45 år.

Jag älskar mjuksex och håller gärna länge på att smeka och slicka. Gillar lite hårda tag efter att jag är rejält kåt. Gillar sexiga kläder. Vi bor nära Södertälje. Allt runt omkring Stockholm, Södertälje, Örebro är av intresset

Hoppas att du blir intresserad! För vi längtar efter…  OBS!! vi är inte intresserad av par eller killar. så jag kommer inte att svara er. era brev åker direkt till papperskorg!!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *