Friends with benefits önskas

Friends with benefitsHej! Var noga med att läsa igenom annonsen innan du svarar, så slipper både du och jag lägga tid i onödan då jag läser alla mejl och svar jag får, jag har lagt upp en annons tidigare med samma syfte men inte riktigt hittat vad jag söker så jag kör igen!

Jag söker en kille / man att helt enkelt umgås med & ligga med (Friends with benefits). Personlig kemi är självklart a & o, men lite ”krav” och önskningar har jag allt 🙂

Dig jag söker är en kille i ålder 20-32, bor ensam i Göteborg eller i närheten. Du är singel och har ordning på ditt liv. Utseendemässigt tar du hand om dig själv, är ljus i hyn och har inte helskägg.
(Om jag får drömma har du blåa ögon, blont hår och ett fint leende haha)
Du är intresserad av att kunna både planera och ses spontant.

Vad jag söker i själva ”relationen” är någon som trivs i sällskap, man ska kunna ligga bra såklart, men även äta ihop, sova ihop, hänga en kväll, och det ska vara kravlöst från bådas sida. Något att inflika kan vara att jag gärna ses ”rätt ofta”, iaf någon gång i veckan.

Hockey är ett stort intresse för mig så att kolla på sport är gärna något jag ser att man kan göra, annars är det bland annat serier, matlagning och kortspel jag gärna roar mig med, ett och annat glas går lätt ner med.

Hoppas att höra från dig som känner att du stämmer in!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.