KK-Par söker Par för upptäcktsfärd

Naket KK-Par

Hej! Vi är ett KK-par som träffas då och då för att njuta av varandras kroppar. Vi reser båda mycket i våra jobb och träffas därför på hotell, biland i Stockholm, Göteborg, Linköping, Jönköping eller Malmö. Kan vara andra orter också, vi är rätt flexibla.

Han har mycket bra erfarenhet av sex på flera medan det än så länge är outforskat område för henne. Hon är nu nyfiken på att utvidga sina vyer både med att pröva vad två tjejer kan göra med varandra och att ha två eller fler kukar att leka med. Vi söker därför ett mysigt och läckert par som vill vara med och ge henne den upplevelsen. Funkar allt bra är återkommande träffar absolut en möjlighet.

Hon är sexig med ursprung från Balkan, har stora känsliga bröst, en oemotståndlig rumpa och en våt trång fitta som aldrig får nog. Hon älskar att suga, smeka och att få en härlig sats i munnen som belöning. Hon är lätt undergiven och blir gärna bunden och försedd med ögonbindel. Lite smisk på rumpan när man tar henne bakifrån gör att orgasmen kommer som ett brev på posten. Hon går igång när man berättar vad man vill göra med henne samtidigt som hon får behandling.

Han är lång, smärt, bra utrustad och en mycket uthållig älskare med känsla för vad som ger njutning för en tjej. Han är inte rädd för närheten till en man vilket ju är oundvikligt om man ska dela säng och kvinna. Vi vill få kontakt med ett par som är lättsamma och kul att umgås med och som också gillar okonstlad sex på fler. Ni behöver inte vara några atleter men vi ser gärna att ni är hyfsat slanka. Att ni är ”hela, rena och fräscha” är en självklarhet och att ni är attraktiva. 100% diskretion livet ut oavsett vad som händer är ett absolut krav liksom att även ni garanterat är 100% friska. Lite framförhållning behövs men vi kan nog ganska fort få till en träff om vi bara hittar just er som vill vara med. Kanske vi träffas på restaurang för en middag först eller så tar vi ett glas i baren för att känna oss för lite. Det är viktigt för oss att alla känner sig komfortabla med situationen och att personkemin funkar. Lite mailkontakt först, sen är det väl bra om tjejerna tar en lite pratstund på telefon för att ”verifiera äktheten”. Självklart kan även killarna prata ihop sig om hur vi bäst ger våra underbara kvinnor njutning när vi väl träffas.

Så ni par som känner att detta skulle kunna passa er, skriv och berätta om er, vad ni gillar och hur ni skulle vilja att en träff går till. Med oss behöver ni inte vara oroliga för några obehagliga överraskningar eller att det dyker upp några knäppgökar utan social förmåga. Humor och intelligens i kombination med en stor passion för andra människor och njutning, det är vi.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *