Par där båda är undergivna!!

Mörka tuttarÄr en väldigt dominant kvinna som älskar att ha kontroll över allt! Vill träffa tjejer och par där jag bestämmer allt och får som jag vill! Är ni inte beredda att lyda eller att ni börjar kräva nåt av mig så är jag inte den rätta för er! Ni måste tända på att bli utnyttjade. Allt kinkyt älskar jag och inget ni säger att ni vill testa på (som är lagligt!) skrämmer mig. Älskar analsex så klarar ni av/tycker om att ta analt så är det ett stort plus!

Föredrar att börja snacka på kik så säg gärna användarnamnet i första meddelandet om ni är intresserade på riktigt! Om ett par tar kontakt så måste ni båda vara undergivna inte endast ena av er!!! Satsa på era svar, får massor av meddelande och svarar endast på de som verkar seriösa!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

2 kommentarer

 1. Hej du är nog den kvinna jag och min fru söker.
  Vi har länge fantiserat om en kvinna som dominerar oss. Vi är 37 (han ) och (hon) 34 år
  Helst binder oss och gör de hela till ett rollspel där vi ”tvingas lyda” och kittlande med analt

  Skulle du kunna ha rånarmask eller elegant maskerad mask så är de endast en plus krydda till en önskad kidnappning där du självklart bestämmer allt

  Kan skriva massor men blir så kåtan redan vid en tanke att de skulle kunna bli rätt

  Hör av dig //

 2. Jag önskar vara åskådare. Kan hjälpa lite kanske..ett par slick i hennes anus då hon rider kuk. Smaka fittsåsen då kuken glider ut. Sen styra in den igen. Kanske. Första hand . Titta på

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *