Sex med flera män samtidigt

Sex med flera män samtidigt

Jag vill utforska att ha sex med flera män samtidigt. Min fantasi är att lära känna 3–4 män där vi klickar både i och utanför sängen. Tanken är att vi alla ska tycka att det är kul att umgås med varandra, hitta på saker, gå ut och äta, ha mysiga kvällar hemma, gå på spännande dejter. Som ett skönt lättsamt kompisgäng med en sexig twist där ni tillsammans delar på mig i sängen.

Älskar tanken av att sitta ute på dejt med er och få känna mig uppvaktad av fler män samtidigt och känna den sexiga stämningen i luften. Söker empatiska, varma och erotiska män som vet hur man får en kvinna att njuta ordentligt. Söker män som tänder på att dela på en kvinna och att se henne med andra män. Män som njuter av att se en kvinna njuta och gillar att uppvakta. Ni får gärna vara påhittiga och överraska mig med roliga dejter.

Ålder 30-45.
Tänk att åka iväg på en weekend tillsammans, utforska en ny stad, hitta på massa roligt, bo på hotell tillsammans och framförallt ha massa spännande sex där min kropp finns tillgänglig för att tillfredsställa er alla. Så hett!

Puss och kram!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *