Träff med mig i fokus

Traff med mig i fokusJag är på jakt efter en eller flera träffar där min njutning är i fokus. Om du identifierar dig som dominant, undergiven eller någonstans mitt emellan spelar ingen roll så länge du genuint går i gång på att få sätta mig och min njutning i första rummet. Jag letar efter en relation som går att bygga på utan att den leder till något större commitment då jag är redan i ett långvarigt förhållande. Det är okej att du också är det om din partner är samtyckande.

Du är:
– Under 45
– Vettig
– Självsäker utan att vara dryg

Turn ons:
– Mindfucks (samtyckta sådana)
– Rak kommunikation
– Förspel
– Lätt maktförskjutning

Turn offs:
– Sexuella fantasier i första mejlet
– Män som söker utan partners vetskap

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *