Söker dominant manlig kk

dominant manlig kkJag söker en dominant manlig kk som är mellan 35-50 år.

Någon som förstår innebörden av BDSM, vikten av att ha en undergiven och ansvaret som kommer med det.

Jag är en needy, pleaser, brattig undergiven tjej. Jag testar gränser, utmanar men vill bli satt på min plats i slutändan. Kan vara svår att hantera om man aldrig har hanterat en brat tidigare.

Jag tycker om både psykisk och fysisk dominans, men det är väldigt få som kan locka fram min riktigt undergivna sida. Älskar edging, vill bli retad och smekt länge. Har väldigt lätt för fontän-orgasm, mycket svårare för klitoris-orgasmer. Jag tycker väldigt mycket om omtänksamma sadister.

Jag är dock inte din någonting förrän vi har kommit överens om det, adressera mig därför inte som följande förrän du får tillåtelse till det; flicka, slyna, min slampa, hora etc. Behandla mig med respekt så kanske jag väljer att ge dig min underkastelse, det är alltså ingenting du automatiskt förtjänar för att du kallar dig dominant.

Har du ingen utförlig presentation samt inga som helst bilder så är risken otroligt minimal att jag svarar.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.