Nytt äventyr på tre!

Nytt aventyr pa tre
Jag söker nu en ny kille som vill haka på mig och en KK (man) där det innefattar att jag är dominant i det hela och ni två lyder mig. Är en öppen trekant där fokus är på att ALLA ska kunna vara med alla. Är ett stort plus om du även är öppen för att kunna träffa oss separat och inte bara i trekanter, jag vill ha bra sex inte något halvdant!

Jag gillar män med skägg, hårigt bröst och hår på mage och gärna lite chubby ^^ Jag bryr mig inte om du har världens största kuk eller ej eftersom det är personligheten som jag går på i slutändan!

Respektera vad jag söker och ha gärna bilder, samt skriv inte om du bara ska slösa min tid och försöka med egna tricks! Står tydligt och klart vad jag söker så är inte så himla svårt och förstå om man är kapabel till att läsa.

Alla är välkomna att skriva såklart oavsett ålder eller något annat, jag använder appen telegram för att fortsätta snacka vidare OM det visar sig jag finner dig intressant och vill snacka vidare. Så ett tips är att fixa appen om du kontaktar mig.

Senast jag la in en annons här fann jag massa roliga nya människor så upp till bevis om det händer denna gång med!

Kramar

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *