Ug slyna sökes!

Ug slyna sokes

Är en bs-tjej på 28 som älskar att dominera o förnedra andra tjejer. Söker di lsb/bs tjej med längtan efter att vara undergiven. Du är 18-45 år o kan vara erfaren såväl som oerfaren o nyfiken (jag lär upp dig) Jag är 165cm, slank, snygg o älskar att dominera en riktig slyna.

Söker dig som kan komma till mig över t.ex en helg då o då o tjäna mig. Du ska vara beredd att krypa för mig o lyda mig i allt. Du klär dig efter mina speciella krav, tycker om att känna piskan vina mot din nakna stjärt och slickar lydigt mina knä-höga stövlar och min ljuva stjärt. Du bör se bra ut, får gärna vara lite mullig men inte smällfet. Men framför allt ska du tycka om att bli ordentligt satt på plats. Har haft kontakter som varit givande på denna site förut men är nu på jakt igen…Lockad?

Tveka inte att svara mig! . ps. foto är lika med garanterat svar! ds.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *