Kvinna som vill Tukta mig?

Kvinna som vill Tukta mig

Jag är en kille på 33 år som skulle vilja komma i kontakt med tjejer eller kvinnor i åldrarna 25-45 år för häftig sex. Jag är undergiven och vill helst att ni är dominanta och tuktar mig. Ni kan göra precis vad ni vill med mig. Jag är med på S/M, både mjukare och hård, bondage, fist, våtsex och toasex. Vill helst att ni klär er sexigt i läder och latex. Jag brukar också klä mig i kvinnokläder om ni gillar det. Älskar att slicka och suga på era fötter och tår. Är gärna er skoslav som slickar era skor och stövlar rena med min tunga. Ert utseende spelar ingen roll för mig bara ni är hårda mot mig. Renlighet och friskhet ser jag som självklart.

Jag bor i Stockholm men kan resa över hela landet. Hoppas vi hörs snart så du får tukta mig.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *