Sexutmaning till min fru

Sexutmaning till min fru

Söker dig kvinna eller eventuellt par som kan ta en riktig sexutmaning. Jag (mannen i paret) önskar få min sambo mer öppen och intresserad av sex med andra (i första hand utan min inblandning). Hon känner inte till denna sida utan det är fråga om intensiv och diskret för föring. Hon är svårstartad när det gäller sex, väldigt avvaktande, blyg och mkt pryd. Hon gillar bara normalsex mjuksex men tror hon (kanske lite mot sin prydliga vilja) är lite intresserad av kvinnor. I första hand söker jag därför kvinnor som vill försöka förföra min sambo, eventuellt par, men då med kvinnan som den aktiva parten och mannen troligen hänvisad till sin egen kvinna.

Finns du/ni som kan ta er an denna utmaning?

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *