Söker en kk för diskreta möten

Söker en kk

Hej!
Jag söker en kk att träffa regelbundet och diskret. Du ska vara seriös och trevlig och kunna uppföra dej. Du är attraktiv och gärna vältränad. Du är nog mellan 30-50 år, och bor på rimligt avstånd till Göteborg – Kungsbacka.

Jag är intresserad av ”vanligt” sex, gärna varierat. Med vanligt menar jag att jag inte är intresserad av extrema grejer eller kiss och bajs och dylikt. Jag är inte heller intresserad av någon elev eller pappafigur, utan söker en bra man som vet vad han gör.

Jag är gift men har ok från min man att träffa en kk, och är alltså inte intresserad av dejtande eller förhållande. Kanske du har samma situation?

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *